17.09.2012

smarowidło z mięsa mieszanego gulaszowego...

9 komentarzy:

Paulina K. pisze...

Nigdy czegoś takiego nie jadłam :)

Karolina pisze...

O rany, jak za mna chodzi cos takiego. Pytanie, czy moj rzeznik bedzie mial na stanie tluszcz wieprzowy.

Mariola Łyczak pisze...

Wygląda pysznie,koniecznie muszę taki smalec z mięsem zrobić ale obecnie zajadam się pysznym smarowidłem z Lidla.

Danuta Magda pisze...

tylko kawałki zmielonego gulaszowego mięsa, jak nie masz słoniny zmielonej to na 1 kg wystarczą 2 kostki zwykłego smalcu....pozdrawiam

Karolina pisze...

Mieszkam w UK, smalec tutejszy jest inny niz nasz. Mialam tluszcz zmielony od rzeznika, zrobilam cos podobnego, ale troche inaczej. Wyszlo smaczne, ale musze nad tym popracowac. :) Pozdrawiam!

Anonimowy pisze...

Smarowidła na chlebek i do tego kiszonyogorek,pycha.

Anonimowy pisze...

A po ile to gulaszowe? 😋😜😍

Anonimowy pisze...

Pychotka i do tego ogórka kiszonego 👍

Anonimowy pisze...

Ja też robię taki swojski smalczyk pychota tylko więcej daje słoniny