Składniki:
bułki 4 sztuki/hot-dog,
masło - ile potrzeba,
parówki cienkie 8 sztuk,
ser kozi 8 plastrów,
majonez - ile potrzeba,
keczup pikantny - ile potrzeba,
ogórek kiszony 3 sztuki,
cebula 1 sztuka,
cukier 1 łyżeczka
bułki na hot dogi przeciąć tak nie do końca, aby były dwie połówki, jedną połowę posmarować masłem i wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 C, grzanie góra/dół na 4 minuty
następnie dodać ugotowane cienkie parówki z indyka przekrojone wzdłuż na połowę, piec z 3 minuty
dodać plastry sera koziego na połówki z masłem i piec 5 minut
wyjąć z piekarnika, posmarować majonezem, keczupem, dodać ogórki z cebulą i złożyć bułki przyciskając do siebie - pyszne domowe hot-dogi na kolację...........SMACZNEGO!!!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz