28.05.2012

puchate drożdżowe rumowe jabłkowe ciasto z prodiża....

5 komentarzy:

Ervisha pisze...

JA tylko pieke w prodiżu bo jest szybciej :D

Ervisha pisze...

Wiesz zdjęcia torche złej jakości bo mam tylko aparat w telefonie a to 2mpx :( te drugie zdjęcie rolady zrobiłąm już aparatem który pożyczyłam od brata. Muszę sobie sprawić jakis dobry sprzęt ale sie nie znam :( A takiego typu ciasta robiłam nie raz w tym kiedys bez wyrabiania. Drożdżowe ciasto jest najlepsze a z owocami to już sie nie mówi :D

Ervisha pisze...

Dziękuję.... A biszkopt zawsze można nasączyć wodą albo sokiem z cytryny. I najlepiej jest go piec tez w piekarniku a jak w prodiżu to bez termoobiegu bo on wysusza

Danuta Magda pisze...

dzięki...wypróbuję, może się uda...

madziaaak pisze...

Witam,

właśnie zabieram się za ww ciacho.pytanko,bo nigdzie nie widzę w jakiej temp.piec w prodiżu?

Pozdrawiam