Składniki:
1 porcja kotlet schabowy,
1 łyżka masło klarowane,
1 sztuka cebula,
1 sztuka pomidor,
3/4 łyżeczki sól różowa Royal Brand,
1/2 łyżeczki pieprz biały,
- ile potrzeba koperek
kotlet schabowy i cebulę pokroić w kostkę
na maśle klarowanym wpierw zrumienić schab i dodać do niego cebulę i zeszklić mieszając
teraz dodać pokrojone w kostkę pomidory i z 5 minut mieszając podsmażać
wlać roztrzepane jajka wymieszane z solą różową i białym pieprzem
smażyć jajecznicę mieszając tak jak lubisz: mocniej lub mniej ściętą
na talerzu posypać koperkiem........SMACZNEGO!!!
sól himalajska różowa Royal Brand: nie zawiera sztucznych substancji chemicznych ani innych środków zapobiegających zbrylowaniu - zastosowanie: do gotowania, pieczenia, uzupełnia niedobory mikroelementów w codziennej diecie
odpowiednio sporządzony roztwór soli pomaga przy bólach ucha środkowego, przy katarze, płukankach gardła, w kąpielach przy przeziębieniach, wyczerpaniu organizmu i odtruwaniu - pochodzenie: wydobywana jest u podnóża Himalajów - opakowanie: szklany praktyczny słoik z dużym otworem - pojemność: 200 gram
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz