3 litry woda, 1 opakowanie makaron po seczuańsku Royal Brand, 4 łyżki olej, 2 czubate łyżki mięsa mielonego,1 łyżeczka sól morska guerande Royal Brand, 1 łyżeczka papryka ostra
makaron wsypać do garnka i zalać zimną wodą, doprowadzić do wrzenia co jakiś czas mieszając
gotować do miękkiego makaronu i odlać na sito
moja innowacja to dodanie mięsa mielonego
na oleju usmażyć mięso mielone i wsypać odcedzony makaron
do smaku dodać paprykę, sól
podsmażać z 5 minut mieszając na małym ogniu
gotowy makaron jest obłędnie smaczny, wyśmienita egzotyka na talerzu podana......POLECAM......SMACZNEGO!!!
3 komentarze:
świetnie wygląda:) wielkie muszle dodają uroku:)
sam opis to nic ale zdjęcia są apetycznie zrobione
dziękuję i pozdrawiam...
Prześlij komentarz