1.07.2013

pasta twarogowa z solą prowansalską...

Składniki:


25 dag twaróg półtłusty, 2 sztuki jajka na twardo, 1 pęczek rzodkiewki, 1 pęczek szczypiorek, 150 gram jogurt lub śmietana, 1 łyżeczka pieprz czarny mielony, 1 łyżeczka sól morska prowansalska Royal Brand


twaróg rozetrzeć widelcem z jogurtem

dodać pokrojone w kostkę rzodkiewki i jajka

dodać posiekany szczypiorek

do smaku doprawić pieprzem i solą morską

nam smakuje z tostami, chlebem razowym........SMACZNEGO!!!

sól morska prowansalska Royal Brand: produkt naturalny - skład: sól morska, rozmaryn, bazylia, koperek, oregano, tymianek, cząber, lawenda - zastosowanie: do zup, sosów i zapiekanek, do potraw gotowanych, pieczonych, duszonych, do różnych sałatek i surówek, sól idealna do różnego rodzaju serów i twarogów, jaj i dipów - opakowanie szklane: 200 gram

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i SMACZNIE POZDRAWIAM!