5.07.2013

bób z masłem,czosnkiem,koperkiem i solą różową...

Składniki:


1 kg bób, 2 litry woda, 1 łyżka sól morska różowa Royal Brand, 1 łyżka masło, 2 ząbki czosnek, 1/2 pęczka koperek

opłukany bób zalać wodą i po zagotowaniu dodać soli i na średnim ogniu gotować z 15 minut

wodę odlać z garnka

do bobu dodać 1 łyżkę masła, przeciśnięty czosnek, koperek

wszystko delikatnie zamieszać

taki bób uwielbiamy bez innych dodatków.........SMACZNEGO!!!

sól himalajska różowa Royal Brand: nie zawiera sztucznych substancji chemicznych ani innych środków zapobiegających zbrylowaniu - zastosowanie: do gotowania, pieczenia, uzupełnia niedobory mikroelementów w codziennej diecie

odpowiednio sporządzony roztwór soli pomaga przy bólach ucha środkowego, przy katarze, płukankach gardła, w kąpielach przy przeziębieniach, wyczerpaniu organizmu i odtruwaniu - pochodzenie: wydobywana jest u podnóża Himalajów - opakowanie: szklany praktyczny słoik z dużym otworem - pojemność: 200 gram

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i SMACZNIE POZDRAWIAM!