19.12.2013

makaron po seczuańsku z sosem śmietanowo-serowym...

Składniki:


2 litry woda, 1 opakowanie makaron po seczuańsku Royal Brand, 1 łyżka masło, 1 łyżeczka sól morska guerande Royal Brand, - pałki w sosie śmietanowo-serowym

makaron wsypać do garnka i zalać zimną wodą, dodać łyżkę masła, doprowadzić do wrzenia co jakiś czas mieszając

gotować do miękkiego makaronu i odlać na sito

na łyżce masła podsmażyć 6 pałek z rosołu, podsmażone wyjąć z garnka

wlać ze 3 szklanki rosołu, dodać 10 dag starty ser, 2 łyżki gęstej śmietany 18% i zagotować mieszając do rozpuszczenia sera, można przelać sos przez sitko i włożyć pałki do sosu

do smaku dodać maggi, pieprz

gotowy makaron jest smaczny, wyśmienita egzotyka na talerzu podana......POLECAM......SMACZNEGO!!!

makaron po seczuańsku Royal Brand: nie zawiera glutaminianu sodu, bez soli, produkt naturalny - skład: makaron sojowy, makaron jajeczny, suszone boczniaki, suszone grzyby mum, czosnek, por, papryczka chili - opakowanie: 250 gram / starczy dla 3 osób do najedzenia się...

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i SMACZNIE POZDRAWIAM!