6.12.2012

z piklinga pasta z twarogiem jajkami w majonezie...

Składniki:


1 sztuka ryba wędzona, 3 sztuki jajka gotowane na twardo, 1 kostka twaróg półtłusty, 2 łyżki liście selera, 4 łyżki majonez, 1 łyżeczka pieprz czarny mielony, 1 sztuka cebula


rybę wędzoną pikling dobrze obrać z ości - do pojemnika blendera włożyć obraną rybę, jajka na twardo, twaróg, cebulę i lekko zmiksować

dołożyć majonez, pieprz mielony, liście selera i teraz wszystko dobrze zmiksować

wyłożyć na talerz i do lodówki na godzinę.....smaczna pasta do różnego pieczywa.....
SMACZNEGO!!!

2 komentarze:

  1. Dzisiaj zrobię taką na śniadanie.Dodam tylko ogórek kiszony w kosteczkę.Mam co prawda makrele wędzoną,ale to szczegół.Pozdrawiam Christopher

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i SMACZNIE POZDRAWIAM!