8.09.2012

różne grzyby leśne na maśle w śmietanie...

Składniki:


70 dag grzyby leśne różne, 2 sztuki cebula, 4 łyżki masło, 1/2 łyżeczki pieprz mielony, - do smaku sól morska, 2 łyżki śmietana, - do smaku magi Kucharek, 1 łyżka liście selera posiekane

grzyby leśne różne:  rydze,prawdziwki,niemce, maślaki dobrze oczyścić i gotować z 20 minut na mniejszym ogniu - potem odlać na sito

na maśle zeszklić cebule pokrojone w kostkę - posypać solą i pieprzem

dodać grzyby, pieprz mielony i podsmażać z 10 minut mieszając

dodać śmietanę i maggi i z 2 minuty podsmażać - wsypać posiekane liście selera zwykłego

smaczne różne grzybki...
SMACZNEGO!!!!

1 komentarz:

Dziękuję za odwiedziny i SMACZNIE POZDRAWIAM!