1.05.2012

wątróbkowy szaszłyk....

Smaczne, tanie, dla lubiących wątróbki szaszłyczki:

wątróbkę z indyka oczyszczoną i umytą pokroić na grubsze kawałki i posypać pieprzem ziołowym, majerankiem,
papryką ostrą i olejem i do lodówki na 2 godziny potem nadziewać na zmianę: jabłko-cebulka-wątróbka na patyk szaszłykowy - wielkość od uznania smakoszy

piec szaszłyki na grillu lub patelni

smaczne i na ciepło i na zimno...............smacznego!

2 komentarze:

  1. Skoro można je przyrządzać na grillu to zapraszam do mojej akcji grillowej :)
    Ja jestem fanką wątróbki, więc to szaszłyki stworzone dla mnie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. dziękuję....a szaszłyczki wątróbkowe są smaczniutkie...polecam...

      Usuń

Dziękuję za odwiedziny i SMACZNIE POZDRAWIAM!